Nieuw assortiment

Goedkoop Moncler online Saffier Dames Bodywarmer
425,00 €  127,00 €
Korting: 70% korting
Goedkoop Moncler online Beige Dames Bodywarmer
425,00 €  127,00 €
Korting: 70% korting
Goedkoop Moncler online Zwart Dames Bodywarmer
425,00 €  127,00 €
Korting: 70% korting

Verzenden & retouren

We UPS, DHL en EMS Bericht Express Courier International gebruiken om de levering alle bestellingen


http://www.fedex.com /


http://www.dhl.com.hk/en.html


http://www.ems.com.cn/english.html

met het volgen van aantal die wij aanbieden. Meestal ontvangt u uw pakket in 5-7 werkdagen. Alle leveringstermijnen en data worden alleen geleverd als ramingen en gezien vanaf het moment van verzending, en niet van uw besteldatum. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen uw juiste contactgegevens die zullen dan worden verzonden naar de koerier bedrijf. Als we zijn verplicht om de zending sturen, alle bijbehorende kosten van toepassing kunnen zijn zal uw rekening.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of schade aan uw bestelling in transit na uw bestelling wordt overgedragen aan de koeriersdienst. U kunt uw zending online bij EMS Bericht Express Courier International website www.ems.com.cn kies de taal "Engels" te volgen is.

Opmerking:

1. Als je vraagt ​​andere persoon om u te helpen om uw bestelling te ontvangen, moet hij / zij zich aanmelden met uw naam. Alleen dit kan worden beschouwd als de rechtmatige ontvanger van de orde zijn of je zal eventueel verlies te dragen door uzelf.
2. Alle bestellingen adres moet hetzelfde zijn met de creditcard. Indien u wenst dat wij de levering van uw bestelling naar verschillende adres, moet u gebruik maken van creditcard of paypal adres om ons een e-mail en vertel me het afleveradres. Als uw factuuradres is een P.O. Box, moet u ons een fysiek adres per e-mail zodat wij uw goederen verzenden. Wij verzenden niet naar postbusadres en vereisen een volwassene om te tekenen voor de bestelling.